Aaron Swartz 1986-2013

Open internet activist pleegt zelfmoord

Vrijdagavond werd het lichaam van de bekende internet activist Aaron Swartz door zijn vriendin levenloos in zijn New Yorkse appartement gevonden. Swarts is 26 jaar geworden en liet eerder weten aan zware depressies te lijden. Hij was in afwachting van een proces wegens fraude en computervredebreuk. Swarts was de voorvechter van onbeperkte internet toegang. Iets wat wij van harte steunen. Swarts was een bevlogen activist en zocht de grenzen van de wet voordurend op. We zullen hem missen, deze voorvechter van het recht op zelfbeschikking….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht