Israel voor cannabis

Vrede door cannabis in Israel?

Cannabis wordt wereldwijd vooral gelinkt aan illegale praktijken, maar Israël neemt het goedje serieus. De productie en het gebruik van medische cannabis zijn er volkomen wettelijk.
Met trillende handen stopt Moshe Roth (80) het groene poeder in zijn pijp en mompelt: “Zelfs de geur is goed.” Zo komt er ook eens wat positief niiuw uit deze explosieve regio!!! Lees meer op: http://www.cannabis.info/cms/modules/index.php En zou het nu een beetje vrediger worden daar?

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht