Aangenaam 2013

2013 komt eraan!

Wij van Soft Secrets, Highlife en Discover wensen iedereen een goed en high 2013 toe. En laten we hopen dat het een normaal jaar wordt, zonder wietpashysterie en Optstelten dictaten. In het nieuwe jaar een terugblik op 2012 en tot die tijd zijn wij nog even met vakantie!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht