De vooraanstaande medische cannabisbeurs van Europa

Growmed is de vooraanstaande medische cannabisbeurs van Europa. De beurs van vorig jaar was een groot succes. Het team van Growmed is daarom al druk aan de slag om ervoor te zorgen dat de volgende editie nog beter wordt, met nieuwe ontwikkelingen en veel verrassingen. De beurs vindt plaats op 19, 20 en 21 april 2013 in de Feria Valencia, één van de meest vooraanstaande beurscentra van Europa.

Growmed is de vooraanstaande medische cannabisbeurs van Europa. De beurs van vorig jaar was een groot succes. Het team van Growmed is daarom al druk aan de slag om ervoor te zorgen dat de volgende editie nog beter wordt, met nieuwe ontwikkelingen en veel verrassingen. De beurs vindt plaats op 19, 20 en 21 april 2013 in de Feria Valencia, één van de meest vooraanstaande beurscentra van Europa.

Daisy van Soft Secrets en Wim van Plagron sluiten het samenwerkingsakkoord af voor Growmed 2013.

Soft Secrets heeft de allereerste cannabisbeurzen in Europa georganiseerd. Deze beroemde Highlife beurzen vonden plaats in steden als Amsterdam, Utrecht en Barcelona. Na een aantal jaren van brainstormen en de zoektocht naar iets nieuws en origineels, traden we opnieuw in het spotlicht met Growmed 2012. We hebben een compleet nieuwe visie geïntroduceerd, die het therapeutische concept op de Europese beurzen presenteert. Een visie die meer is gerelateerd aan het gebruik zelf en aan de maatschappij dan aan het bekende verhaal over de industriële toepassingen.

Stijl Growmed

Al vanaf de eerste editie heeft Growmed naam gemaakt als de vooraanstaande medische cannabisbeurs van Europa. Onze prioriteit tijdens deze beurs is het op een professionele, gestructureerde en duidelijke wijze presenteren van onze visie op de toekomst, die in staat is gemakkelijk ingang te vinden in de maatschappij. Om deze reden hebben we gekozen voor de Feria Valencia. De beurs zal plaatsvinden op de derde verdieping van het hoofdgebouw, een bevoorrechte, ruime locatie die voorzien is van iedere benodigde service voor onze exposanten en bezoekers.

Hoofdsponsor Plagron

De therapeutische informatie zal opnieuw een van de pijlers van Growmed zijn.

Plagron is een bedrijf dat er naar streeft een serieus, professioneel en op de toekomst georiënteerd merk op te zetten. Plagron wijst vooral op het feit dat hun grond, verrijkt met humus van regenwormen van superieure kwaliteit en hun organische meststoffen op basis van algen, het perfecte milieu vormt om planten te kweken voor therapeutisch gebruik. Bovendien is het ideaal voor wie gewoon op zoek is naar het beste resultaat.

Plagron was ook sponsor van GrowMed 2012. Tevreden met het resultaat, heeft het bedrijf besloten die ervaring te herhalen voor de editie van 2013. Deze beslissing bouwt ook op de gedeelde objectieven van beide bedrijven. Zowel Plagron als Growmed hebben dan ook hun voldoening getoond over het bereikte akkoord en ze zijn ervan overtuigd dat de samenwerking het imago van beide merken zal versterken. “Plagron is een merk met een slimme marketingcampagne, een bedrijf dat er veel waarde aan hecht modern en professioneel over te komen en veel aandacht besteed aan zijn imago. Wij van Growmed geloven in dezelfde waarden, daarom zijn we erg tevreden dat niemand minder dan Plagron onze officiële sponsor is”, is het commentaar van de top van Growmed.

European Product Awards

De ingang van Growmed 2012 in de Feria Valencia

Ondanks de jarenlange afwezigheid van de Highlife beurs is deze verre van vergeten, dankzij de European Product Awards. Tijdens dit feest, dat normaalgesproken plaatsvindt in Amsterdam, worden de beste producten uit ieder deelnemend land en het beste product van Europa op basis van cannabis geselecteerd.

Het succes van de laatste edities van de European Product Awards hebben we gevierd met een exotisch feest, compleet met kamelen, danseressen en vuurspuwers. De volgende editie zal voor het eerst plaatsvinden in Valencia, ter gelegenheid van Growmed. Producenten uit heel Europa komen hun producten exposeren. Binnenkort begint de selectie van de finalisten, dus neem contact op met Growmed als je mee wilt doen. Je kunt een product inschrijven dat je zelf hebt ontwikkeld of dat je distribueert.

Therapeutische ruimte

Wij van Growmed vinden het gebruik van cannabis voor therapeutische doeleinden belangrijk, daarom geven we alle ruimte aan verschillende deskundigen die zullen spreken over dit onderwerp. Medici en advocaten zijn het best vertegenwoordigd tijdens de conferentie, maar ook activisten en leden van diverse organisaties zullen deelnemen.

Jorge Cervantes, een wereldberoemde cannabis-guru zal voor twee dagen aanwezig zijn op het evenement. Jorge heeft twee landen als thuisbasis, voor het ene deel van het jaar woont hij in California en voor het andere in Spanje. Jorge is dus de perfecte persoon om aan het Europese publiek uit te leggen wat de situatie is van het therapeutische scenario in Amerika. Bovendien zal hij de prijzen van Growmed 2013 uitreiken.

Rototom / Woodstock ruimte

De gang van de buitenste externe ring van het paviljoen zal opnieuw dienst doen als de rokersruimte. Growmed rekent bovendien op een akkoord met Rototom, het grootste Reggaefestival van Europa, die een Sound System zal installeren om ons alvast een voorproefje te geven van Rototom 2013. In de externe zone zal ook een speciale ruimte worden geïnstalleerd waar je de sfeer van het mythische Woodstock kan beleven.

Dit is enkel een korte presentatie van Growmed 2013, binnenkort zullen er nieuwe updates beschikbaar zijn. Kijk op www.growmed.es en ondek de laatste nieuwtjes.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht