De ultieme bio over The Byrds

Een biografie over een popgroep is niks nieuws. Een bio van 1200 pagina's en dan nog DEEL één mag een zeldzaamheid worden genoemd. Johnny Rogan maakte de ultieme bio over de meest onderschatte groep uit de pop historie. Lees het verhaal over vijf multi talenten die met elkaar omgingen als adders in een nest.

Niks vrienden. Haat en nijd. McGuinn Crosby en Clark hunden elkaar niet het licht in de ogen maar maakten wel even meesterwerken als The Notorious Byrd Brothers, Younger then Yesterday en Sweetheart of the Rodeo. Voor affectionado”s ultieme albums. Folk rock waarmee The Eagles aan de haal gingen met hun gepolijste rock. Lees over de coke wars, de strijd met de Brit pop en hoe Artificial Energy door de censuur kwam terwijl Eight Miles High in de ban werd gedaan omdat het een drugs song zou zijn. Crosby: it is about drugs ans not about drugs! Een meesterwerk over The First Thinking Band. Sex drugs and music. Wat wil een mens nog meer…..En er komt nog een deel over Gram Parsons. Wild Horses………Volgens Rolling Stone het beste boek na Ooorlog en Vrede van Tolstoy. Lijkt hoog gegrepen, maar het is WAAR!!!

Meer over muziek lezen op Soft Secrets? Kijk dan hier!

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht