Hoofredacteur Soft Secrets noteert morbide verhaal

Clifford Cremer schreef Killzone, het verhaal over een Nederlandse Private Security Contractor. Nooit eerder is er een verhaal uit deze hoek van het front verteld. Hard en duidelijk! Meer informatie vind je op onderstaande link en en in de laatste issues van Soft Secrets en Highlife.  Een absolute must!!!!
http://members.chello.nl/~c.cremer/killzone_cremer.htm

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht