Drooglegging is echte misdaad!

Interview met (murderballads) Nick Cave in de NRC van deze dag. Citaat: "En de misdaad van de drooglegging gaat tot de dag van vandaag door. Driekwart van de gevangenen in Amerika zit vast voor drugsgebruik en drugsdelicten. Dat is pas misdadadig." Hebben we niks aan toe te voegen Nick!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht