Wietpas Is Weg!

Wietpas uit regeeraccoord

Verschillende bronnen melden dat in het nieuwe regeeraccoord de wietpas is vervallen. Dat is toch een beetje winst. Maar buitenlanders worden vooralsnog uit coffeeshops geweerd. Betekent dat dat elke bezoeker van een coffeeshop over een Nederlands paspoort moet beschikken? Hoe controleer je dat in een shop waar zowel Nederlanders als toeristen komen? Mijnheer Asscher, laten we ook dat hobbeltje nog even gladstrijken en wat ook opvalt is dat we nog niks officieel van Opstelten hebben vernomen. Afgegaan door de achterdeur???

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht