Opstelten weer in kabinet?

Ondanks de radiostilte druppelt er toch wat info uit het formatieproces. Het nieuws stemt niet meteen tot vrolijkheid: Opstelten komt vrijwel zeker terug. De man de rigide moraal. En wat te denken van Lodewijk Asscher? Blijft een twijfelgeval. Met Opstelten heeft hij nogal wat moralisme gemeen. Hij is de man die de bezem nogal heftig door die andere Amsterdamse publiekstrekker heeft gehaald: De Wallen. Mede dankzij Lonely Planet scoorde Amsterdam hoog als stad waar het voor toeristen goed toeven is. Coffeeshops enz…Laten wij hopen dat Ascher wat meer op de lijn van van burgemeester van der Laan zit dan komt het toch nog goed met de wietpas als losse flodder!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht