Wietpas minder streng?

Kans invoering wietpas klein?

De kans dat de wietpas per 1 januari wordt ingevoerd is klein, zo kopt het AD vandaag. Er zou een compromis in de maak zijn waarbij klanten van coffeeshops zich niet meer verplicht zouden hoeven te registreren. De krant beroept zich op annonieme Haagse bronnen. Zou de aangerichte schade nou ook terug worden gedraaid? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Overigens heeft Opstelten nog een ander balletje opgegooid dat er niet om liegt: hij wil de poiltie laten werken met software waarmee in ELKE PC kan worden ingebroken. Komt dicht in de buurt van Orwells 1984. Zou IVO de enige zijn die dat duistere toekomstbeeld niet gelezen heeft? Of zou hij het boek niet hebben begrepen? Maar de formatie loopt nog en wie weet zien we IVO niet meer terug als wetsontwerper. Elke Nederlander heeft recht op privacy en zelfbeschikking. Ook blowers!!!! Zeg maar dag tegen de pas!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht