Philip Norman schreef bio Jagger

Wel een hele dikke, maar geen erg onthullende bio over Pop Diva: Jagger. Voor de fans is er gossip genoeg en vormt de sectie drugs, sex and rock & roll de hoofdmoot. Weinig nieuws , maar wel smakelijk opgedist. Muzikale analyse is niet aan de orde. Past wel bij de performer Jagger….F.W. Uitgave Thomas Rapp

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht