Burgemeester Rotterdam tegen wietpas

Burgemeester Aboutaleb ook tegen wietpas

Net als de Amsterdamse burgemeester van der Laan heeft ook de burgemeester van Rotterdam laten weten niets in de wietpas te zien. Integendeel: hij voorziet bij invoering van de pas meer inplaats van minder problemen. Het begint erop te lijken dat de invoering van de pas meer een soort prestige project van Opstelten is geworden dan realistisch beleid. In de gemeentes waar de pas al is ingevoerd wordt, niet alleen door klanten, maar ook door burgemeesters steen en been geklaagd dat het beleid niet werkt. We zijn benieuwd wat het nieuwe kabinet over de regeling gaat zeggen: niks, of zou de zaak alsnog worden afgeblazen. We leven tussen hoop en vrees. Het kan toch niet zo zijn dat een regering de suggesties van de burgemeesters van ‘s lands grootste steden en het advies van talloze deskundigen negeert. Toch?

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht