Savages op 26 september in de bioscoop

Binnenkort in de bios: SAVAGES!

In Soft Secrets hebben we het boek besproken en in Highlife kun je een stuk over de film en regisseur Oliver Stone lezen. Op 26 september is de nu al controversiele film in de Nederlandse bioscopen te zien. Weer eens wat anders dan al die debatten van de laatste tijd! En omdat Stone geen moralist is en een groot voorstander van zelfbeschikking mag geen enkele blower deze superwietfilm misssen!!!!

Een artikel over het boek Savages lezen? Kijk dan hier!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht