Stem verstandig!!!!!!

Waaraan je moet denken als blower bij de stembus

Morgen stemmen. We zijn vooral moe van alle “debatten” die vaak meer het niveau hadden van amusement a la Joop van den Ende dan dat ze informatief waren. Je zou bijna denken dat het om presidentsverkiezingen ging inplaats van het kiezen van een nieuwe kamer. Veel cijfers, weinig visie. Maar het blijft zonde om je stem niet uit te brengen. Als blower stem je natuurlijk op een cannabis vriendelijke partij. Maar denk ook eens aan andere belangen zoals het tegengaan van de verrregaande inmenging van de overheid en de semi overheid in je privacy. Ook als je niets te verbergen hebt is dat privacy. En denk aan wat filmer onlangs zei in een interview: “iedereen heeft het recht om zich goed te voelen, met of zonder drugs.” Onlangs -het viel niet eens op in het verkiezingscircus- verkwanselde het semi staatsbedrijf dat de treinen laat rijden de gegevens van de OV chipkaart nog aan een andere partij. Doet het ergste vrezen voor wat men gaat uitspoken als die idiote wietpas er komt. Wat je stemt is helemaal je eigen zaak maar denk even aan de woorden van Joni Mitchell wanneer je morgen een vakje rood kleurt: “Lord, there’s danger in this land. You get witch-hunts and wars when church and state hold hands.”

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht