Pechtold 'sceptisch' over wietpas

D66 leider over wietpas

In een interview in de NRC van 27 augustus j.l. laat Alexander Pechtold van D66 zich en passant uit over de wietpas. We citeren: Dan is het wel de vraag of je je als kabinet gaat concentreren op 130 kilometer rijden, de wietpas, de dubbele paspoorten, of dat je nu werkelijk iets gaat doen.” In hetzelfde interview stelt de D66 leider dat veel keuzes die het kabinet de afgelopen jaren maakte het gevolg waren van ‘keuzes uit onmacht door de zelfgekozen gijzeling door de samenwerking met de PVV.” Het zou leuk zijn geweest als Pechtold eerder aan de bel had getrokken over die ellendige pas, maar er is hoop: Pechtold gaat voor niets minder dan het torentje! Vooralsnog een liberaal geluid, maar besef wel dat de verkiezingsstrijd is losgebarsten en dat eeen belofte in zo’n periode altijd met een korrel zout moet worden genomen. Maar D66 heeft voorlopig het voordeel van de twijfel…F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht