Man overleeft 30 XTC's

Hoe gevaarlijk zijn drugs?

Vanwege Oerol stond het nieuws even op een laag pitje, maar gelukkig hebben we Terschelling bereikt zonder dat de hashhonden onze wiet spotten! Vandaag op teletekst: man overleeft het slikken van 30 XTC pillen. Hoe gek kan iemand wezen vraag je je dan af….Maar ook van 30 paracetamols kun je de pijp uitgaan. Een en ander sluit toevallig mooi aan bij wat Boris van der Ham in zijn boek “De Vrije Moraal”schreef. Hij stelde dat er jaarlijks meer mensen stervan door van een paard te vallen dan door het gebruik van (onvervuilde) XTC. Om over het aantal cannabisdoden maar te zwijgen, want die zijn er niet. In een interview zei van der Ham iets wat ik als volgt zal samenvatten: drugswetgeving is meer gebaseerd op emotie dan op ratio. Waarvan acte! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht