4-MA verboden

4- methylamfetamine leidt tot extreme verhitting

Demissionair minister Edith Schippers heeft de stof methylamfetamine, een tamelijk nieuw middel dat vooral met speed wordt vermengd met onmiddellijke ingang verboden. Er zouden in korte tijd 5 doden zijn gevallen, omdat de stof ook wel 4-MA genoemd, in veel gevallen leidt tot oververhitting. Belgische bronnen spreken zelfs van een lichaamstemperatuur van 45 graden. In verband met het komende party seizoen adviseren wij je het maar bij een lekkere joint te houden. Wij hebben het niet zo op ‘nieuwe’ chemische drugs die je nergens kan laten testen. Aan de andere kant: hoe zit het eigenlijk met al die gevallen van de Q-koorts die willens en wetens onder de pet zijn gehouden? Hoezo volksgezondheid???? F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht