OM onderuit

OM niet ontvankelijk

In Middelburg heeft de rechtbank het Openbaar Ministerie 5 juni j.l. niet ontvankelijk verklaard in de zaak tegen vier medewerkers van een coffeeshop in Goes. De coffeeshop zou volgens het OM te veel soft drugs in voorraad hebben gehad. De rechtbank zag het anders. Die stelde dat het gedogen van de verkoop van softdrugs in een shop ookl met zich meebrengt dat een coffeeshop een voorraad aan mag houden. Een klein lichtpuntje in de tijden dat het cannabis beleid op een bijna hysterische wijze door de overheid onder vuur wordt genomen. Uiteraard gaat het OM in hoger beroep. Nou maar hopen dat de rechter minder hysterisch reageert dan het OM…F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht