Onderscheiding Dylan!!!

Bob Dylan, everybody must get stoned

Bob Dylan is op z’n 71 ste! gelauwerd door Obama met de Medal of Freedom, de hoogste onderscheiding die in de VS aan burgers wordt uitgereikt. Toch een mijlpaal voor de man die in de jaren zestig maandenlang de toptien aanvoorde met  Rainy day women #12 & 35, beter bekend bij het grote publiek als Everbody must get stoned. Ook het door The Byrds de eeuwigheid ingezongen Mr Tambourineman is een hommage van Dylan aan de psychedelica. De man die Forever Young is heeft eindelijk van hogerhand erkenning gekregen. Zouden zijn songs, wanneer nu uitgebracht nog steeds op de radio worden gedraaid? We vrezen het ergste, maar ook dat voorzag Dylan toen hij die andere onsterfelijke song schreef: The Times they are a’changing!. Toch een opsteker dat de man die voor vrijheid en zelfbeschikking streed en strijdt zo in het zonnetje is gezet. Zijn mooiste song: My Back Pages: Crimson flames tied through my ears. Rollin’ high and mighty traps. Pounced with fire on flaming roads. Using ideas as my maps…..F.W.
 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht