Bier en voetbal

Voetbal en bier gaan samen

Je kunt veel zeggen van de alcohollobby, maar niet dat ze hun zaken niet op orde hebben. Weliswaar is een biertje in de horeca tegenwoordig bijna onbetaalbaar, maar in de supermarkten ligt dat wel even anders. Supermarkten stunten tijdens het WK voetbal met 3 kratten voor de prijs van 2. Blijkbaar moet er gezopen worden tijdens de wedstrijden. Als je de aanmoediging voor alcohol vergelijkt met het ontmoetigen van cannabis is de verhouding zoek. Nou zijn wij de laatsten die willen pleiten voor een drooglegging. Maar nog steeds is alcohol troublemaker nr 1 op de lijst van drugs. En je wordt al 16 jarige aangemoedigd om er veel van in te nemen. Aan cannabis is nog nooit iemand dood gegaan en dat wordt straks zelfs voor volwassenen een moeilijk te verkrijgen middel. Volksgezondheid? Het zal de regering een worst zijn. En met dank aan de supermarkt. Daar wordt namelijk zelden naar een pas gevraagd. F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht