Oerol 2012

Oerol 2012 en wiet

Straks in juni zullen ongetwijfeld veel blowers Oerol 2012 op Terschelling bezoeken. Al is het alleen al om de bijna Ruigoordiaanse atmosfeer. Wie slim is boekt snel via het net bij de veerboot onderneming EVT die voor 5 (!) euro een overtocht aanbiedt. Bij de andere rederij ben je bijna vier keer zoveel kwijt. Wel even opletten: de politie is in de buurt van de haven vaak erg actief met hashhonden en elk zakje wiet wordt in beslag genomen. Oppassen dus en veel plezier!!! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht