Rabo en Dope

Doping getolereerd in Rabo ploeg

Sinds de oprichting in 1996 was bij de bekendste wielerformatie van het land, Rabo, doping een normale zaak, ‘mits het gecontroleerd gebeurde” kopte De Volkskrant onlangs. Niet dat dat ons verbaast want doping en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en niemand met enig gezond verstrand gelooft nog dat de tour wordt verreden op boterhammen met spek. Wat opvalt is dat het juist om de ploeg van Rabo gaat. Want is dat niet de bank die de het sterktst lobbiet binnen het CDA? Het CDA dat gaat voor de nul optie gaat waar het coffeeshops betreft. Wel een beetje hypocriet. Natuurlijk lopen er geen rechte lijnen van de RABO naar het CDA. Maar bilateraal zijn beide partijen nauw met elkaar verbonden. Nou hebben wij niks tegen doping. Maar de partijen die het beleid bepalen officieel wel! Het zal wel weer een kwestie van belangen wezen. En natuurlijk geloven we best dat Michel Boogerd nooit heeft geblowd. Voor de rest blijven we aan hem en zijn collega’s twijfelen! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht