Drugskoeriers

Drugskoeriers terug

Zoals was te voorzien is in de steden waar de wietpas is ingevoerd een opmerkelijke toename te zien van iets wat we sinds lang niet meer in het straatbeeld zagen: de drugskoerier. Het idee dat de wietpas tot decriminialisatie leidt blijkt dus precies het tegenovergestelde effect te hebben. Om een oud cliche uit de kast te halen: een drooglegging leidt tot een veelvoud aan criminaliteit. Al Capone zei het al: alles wat ik heb gedaan is het voorzien in een behoefte waar nou eenmaal veel vraag naar was. Overigens: staat er een lange rij voor het Rijksmuseum dan is dat goed voor de stad en heet het toerisme. Staat dezelfde rij voor een coffeeshop dan heet dat overlast…..F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht