Invoering wietpas harde klap

Personeel coffeeshops naar huis!

“Dit is een klap, normaal zit de zaak ramvol,” kopte de NRC op 3 mei. In het artikel reageerde een coffeeshophouder op de invoering van de wietpas op 1 mei in de zuidelijke provincies. Niet alleen blijken veel klanten huiverig om die vermaledijde pas aan te schaffen, ook is het nog duister hoe je nou precies zo’n pas aanschaft en wat er met je privacy gebeurt. Nu al wordt door mensen zonder pas gevraagd of iemand met pas even een paar jointjes kan scoren. Shops vrezen dat meer dan 90% van de klanten weg zullen blijven. Ook meldde de krant dat nog maar enkele tientallen mensen daadwerkelijk de moeite hadden genomen om zich van een pas te voorzien. Het worden barre tijden voor de coffeeshops, maar mooie tijden voor de snelle boefjes op de snelle scooters. Nu bellen, binnen een uur geleverd! Met dank aan IVO!!!! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht