Wietpas komt er!

Koffieshophouders verliezen kort geding

De wietpas wordt dus ingevoerd. De koffieshophouders en enkele belangenorganisaties die een kort geding aanspanden om de pas tegen te houden heeft dit geding verloren. Omdat het voor buitenlanders onmogelijk wordt om wiet te kopen spreken de aanspanners van het geding van discriminatie. “Hierdoor wordt de criminaliteit tegen gegaan,” vinden de bedenkers van de pas. Ik vrees dat het precies andersom zal gaan: mensen die geen wietpas krijgen zullen heus wel achterdeurtjes (lees straathandel!) vinden om aan wiet te komen. Met alle nare gevolgen die we al in Highlife en Soft Secrets uitgebreid hebben beschreven. De maatregel zal al op 1 mei ingaan, de rest van het land moet er volgend jaar aan geloven. Er is hoger beroep aangetekend. Een dan is er nog een strohalm: de volgende verkiezingen. D66 is toch de partij die zich zo sterk maakt voor een liberaal cannabisbeleid? F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht