Dries van Agt

Oud premier Dries van Agt en de Cannabis Award 2012

Volgende week wordt de Cannabis Culture Award 2012 uitgereikt aan de Noorse oud minister van Buitenlandse zaken Thorwald Stoltenberg door niemand minder dan CDA coryfee Dries van Agt. Van Agt stond aan de wieg van het gedoogbeleid en als hij het nu binnen het CDA voor het zeggen zou hebben, zou het er een stuk beter voor staan met het beleid. Maar troostend dat er toch nog wat oude wijze mannen aan de zijlijnen van de politiek rondlopen en naar wie misschien een beetje wordt geluisterd! Het idee is van het Hash, Marihuana & Hemp museum. Hulde!!!!F.W.

Lees ook: Dries van Agt rookt zijn eerste joint!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht