Het Groene Goud

Wiet = Verdriet door Mr. Silver Haze

Wiet = Verdriet is een verzameling verhalen van een wietkweker die meer dan 10 jaar grootschalig wiet teelde. Het waren vrolijke jaren, met zo nu en dan een dieptepunt. Maar alles is door Mr. Silverhaze met veel gevoel voor sfeer en humor beschreven. Pijnlijk wordt de discepantie tussen voor en achterdeur beschreven. Uit het boek wordt haarfijn duidelijkl dat niet wiet het probleem, maar het grillige gedoogbeleid. In de volgende Soft Secrets een interview met Mr. Silverhaze. Uiteraard een pseudioniem want inmiddels heeft de schrijver de draad van het leven weer opgepakt en daarin is geen ruime meer voor grootschalige kweek!  ISBN 9789090262635 Uitgave JZ Media. Aanrader!!!!  Voor meer info kun je kijken op: www.wietisverdriet.nl 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht