Wiet niet slecht

Amerikaans onderzoek joints

Het blad Metro berichtte 3 april dat Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat jongeren die elke dag een joint roken, of zelfs 49 jaar elke dag eentje, een betere longfunctie zouden hebben dan mensen die geen joints roken. Daarna zou de longfunctie wel iets afnemen. Onderzoekers zouden ruim 5000 jongeren hebben onderzocht om tot deze conclusie te komen. Helaas werd niet gemeld welke instantie het onderzoek uitvoerde  en evenmin werd melding gemaakt dat het cannabis met, dan wel zonder tabak gaat. Wij houden het er maar op dat je tabak sowieso beter kunt mijden en gaan voor puur! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht