LSD ingezet tegen alcohol

Harvard meldt succes LSD tegen verslaving

Recent onderzoek op Harvard heeft aangetoond dat LSD mogelijk actief kan worden ingezet tegen alcohol verslaving. Twee dagen geleden publiceerde de universiteit o.m. dat zelfs bij een eenmalige behandeling bij meer dan de helft van de proefpersonen de neiging om naar de fles te grijpen significant waas afgenomen. Helemaal nieuw is dit inzicht niet want Timothy Leary deed in de jaren zestig ook al onderzoek en kwam met ongeveer dezelfde resultaten. Daarna stierf het onderzoek naar LSD, dankzij een fors offensief van misleidende propaganda, een stille dood. Goede zaak dat het nu weer op de rails staat. Overigens is het zeker niet zo dat hier de ene verslaving voor de andere wordt ingeruild: LSD is niet verslavend.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht