Kort geding wietpas

Coffeeshops spannen kort geding aan tegen invoering wietpas

De coffeeshops gaan een kort geding aan spannen tegen de invoering van de (landelijke) wietpas. Opstelten is er niet blij mee want volgens hem is een en ander al getoetst bij het Europese hof. Waarom maakt hij zich dan bezorgd? Misschien toch een beetje de vrees dat hij door de rechter terug zal worden gefloten? Tsja, die wietpas, het blijft een monstrum. Stel je voor dat je met vakantie naar Schotland gaat en een pub binnenwandelt om samen met de Schotten van een lekkere rijpe oude whisky te genieten. En dan te horen krijgt dat whisky alleen wordt verkocht aan Schotten die kunnen aantonen dat ze lid zijn van de Schotse Society van whisky drinkers…Je gaat naar huis…Of je schiet een Schot op straat aan om een flesje voor je op de kop te tikken. En dan maar hopen dat je niet wordt afgescheept met een flesje zelfgestookte spiritus…We wachten af en houden je op de hoogte! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht