Coalitie wil verkoop hash verbieden

Gedoogbeleid weer onder vuur!

De VVD is van plan om samen met het CDA en PVV de verkoop van hash in coffeeshops te verbieden. Het voorstel zal vanmiddag (1 maart) in de kamer worden besproken. Daarmee wordt het gedoogbeleid wederom uitgehold. Wat het allemaal teweeg gaat brengen weten we al: straathandel enz. Het argument: Nederlands geld hoort niet bij buitenlandse criminele organisaties terecht te komen.. Wiet blijft (vooralsnog) buiten schot. Hoe het met Nederhash zit is nog niet bekend….F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht