Paddo's mogelijk antidepressief

Paddo's mogelijk antidepressief

Psylocybine werkt mogelijk tegen depressies
 
Recente studie hebben uitgewezen dat de werkzame stof in paddo’s, psilocibine, mogelijk ingezet kan worden tegen depressieve stoornissen. Psilocobyne zou de gebieden die overactief zijn in de hersenen het geval van een depressie afremmen. Paddo’s kunnen dan dan een  medicijn worden voor stoornis. Een Brits onderzoek mat als eerste de effecten van psilocybine door middel van fMRI, en dit is het eerste experiment in jaren waarvan menselijke proefpersonen en een hallucinogene drug deel uitmaakten. Zonde dat het jaren op een laag pitje heeft gestaan, onderzoek naar de werking van psychotrope stoffen….Zie dit overigens niet als een reden om zomaar met paddo’s te experimenteren wanneer je echt depressief bent want vooralsnog wordt je depressie, tien tegen een, dan juist heftiger. Het gaat immers nog maar om een experiment!!!! (Bron Volkskrant zaterdag 28 jan)
F.W.
Paddo's mogelijk antidepressief

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht