Relaxed 2012

Een Relaxed 2012

Een Relaxed 2012

 
Wij willen alle lezers (want de niet-lezers krijgen dit niet onder ogen) een feestelijke Kerst en een uitbundige jaarwisseling toe wensen. We hebben cannabis-technisch gezien een roerig jaar achter de rug. En komend jaar zal dat ongetwijfeld ook het geval zijn. Blijf de berichten op deze site daarom volgen. Zorg op tijd voor die vermaledijde wietpas, mocht die er toch komen en maak er een relaxed 2012 van!! We doen ons best om daaraan bij te dragen!.
Namens Discover en de redacties en medewerkers van Soft Secrets en Highlife.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht