Postbode als speurder?

Postbode als speurder

Post Nl in de toekomst mogelijk cannabissnuffelaar
 
Bij Post Nl is men momenteel bezig met een forse herstructurering. Een postbode met meer dan 20 jaar ervaring hoorde op een bijeenkomst waarin de nieuwe functies werden gepresenteerd het volgende punt passeren. Ik zeg het maar even in zijn eigen woorden: “Mogelijk kunnen de chauffeurs gebreken in het wegdek melden als extra service en mogelijk kan een aantal bezorgers worden getraind op het spotten van wietplantages. De bedoeling is dat de auto’s van de bezorgers van de benodigde apparatuur worden voorzien, Volgens onze bron werd een en ander hilarisch ontvangen. Maar nieuwe ontwikkelingen gaan soms snel, dus toch in de toekomst ogen openhouden wanneer de postbode zijn neus naar binnen steekt. F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht