Politie doet inval tijdens HT cannabis cup

Heksenjacht op cannabis wordt steeds grotesker

De politie heeft gisteren een inval gedaan tijdens de High Times Cannabis Cup in sporthal Borchland in Zuidoost. Hierbij is één man gearresteerd. Aldus de Amsterdamse televisiezender AT5.Volgens de politiewoordvoerder was het niet toegestaan om tijdens het evenement cannabis in bezit te hebben. Er zou ruim een halve kilo (!) cannabis in beslag zijn genomen. Een persoon werd gearresteerd, aan de inval zouden enkele tientallen agenten hebben deelgenomen. De bezoekers, waaronder veel buitenlanders waren verbijsterd dat juist in ooit zo tolerante Amsterdam zo’n ingrijpende actie plaats vond. Het harde optreden benadrukt nog eens de tendens die we al eerder signaleerden zich voortzet: het beleid rond cannabis is repressief geworden en tolerantie is nu intolerantie. Een woordvoerder van de vereniging voor opheffing van het cannabis verbod noemt de inval het gevolg van het conservatieve beleid dat de regering Rutte (gedoogd(!!) door de PVV momenteel voert. Zie ook verslag AT5 op:
http://www.at5.nl/artikelen/71978/politie-inval-tijdens-high-times-cannabis-cup
Politie doet inval tijdens HT cannabis cup

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht