Soft Secrets' GROWMED beurs

GROWMED cannabis beurs in Valencia, een spiksplinter nieuwe handelsbeurs. Niet te missen!!

Soft Secrets is er trots op om de GROWMED cannabis beurs in Valencia, in Spanje op 20 en 22 april 2012 aan te kondigen. We waren al pioniers als het gaat om de eerste cannabis beurzen in Spanje (de fameuze Highlife evenementen in Barcelona van 2004 tot 2007), maar Soft Secrets gaat er nu voor om van de cannabis scene een totaal nieuwe experience te maken als het gaat om beurzen voor het grote publiek. GROWMED zal een evenement worden dat nog niet eerder is vertoond. De hele internationale cannabis wereld zal er in al zijn facetten vertegenwoordigd zijn. Thuiskwekers, medicinale gebruikers, blowers en alle anderen die zich aan cannabis relateren hebben hier de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. samen te relaxen, zaken te doen en van gedachten te wisselen. De eerste GROWMED infotainment beurs zal uit vier onderdelen bestaan: een divisie, gericht op handel, een afdeling mediwiet, een bazaar annex lounge in Arabische stijl en een internet sectie. Natuurlijk zal Soft Secrets er ook zijn met zeer uitgebreide VIP-lounges, we zorgen voor passende live muziek en veel gevarieerd entertainment. Voor elk wat wils dus. Noteer de data dus in je agenda! Dit is DE BEURS die je niet mag missen!!!
Soft Secrets' GROWMED beurs
Voor meer info:
Tel: + 34 (93) 245 27 50
Email: info@softsecrets.com of surf naar www.growmedfair.com
 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht