Honden jagen op hash

Honden ingezet tegen cannabis in het Noorden

 
Wie op dit moment in de Noord Friese horeca een gebruikershoeveelheid cannabis op zak heeft, moet op zijn tellen passen. De politie laat zoveel mogelijk klanten in cafe’s besnuffelen door honden. Worden er (soft) drugs aangetroffen dan moet de bezitter in ieder geval afstand doen van zijn zakje en als het tegenzit wacht de tevreden roker mogelijk een gang naar de rechter. Vooral in Harlingen zijn dienders en honden erg actief. Ook op de boten naar de eilanden wordt veel gesnuffeld. Wrange bijkomstigheid: juist in Harlingen is pas een van de smerigste vuilverbranders in Europa opgestart. Dioxines en ander gif wordt alom verspreid. Maar de blowers worden gezien als gevaar….Over hypocrisie gesproken…
Honden jagen op hash

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht