Divers aanbod van hoge kwaliteit

Highlife Cup 2018 - Lemon Zkittle Kampioen!

Op 24 juni werden voor de tweede keer de European Product Awards voor de Europese cannabisindustrie uitgereikt. Vele bedrijven uit tien Europese landen namen deel aan deze spannende competitie. Opvallend was het brede scala aan producten dat kans maakte op de prijzen; vloeitjes, vaporizers, bongs, lampen, kweekmedia of hennepdrankjes, het aanbod was divers en van hoge kwaliteit.

De lezers van de verschillende Europese edities van Soft Secrets konden via de website (www.softsecrets.nl.) hun stem uitbrengen. Onder hen werd een prachtige flatscreen televisie verloot. Ook de bezoekers van de feestelijke prijsuitreiking mochten hun voorkeur geven. Jullie begrijpen dat de animo bijzonder groot was. Tot slot boog een speciale vakjury zich eveneens over de producten. Zij letten daarbij op zaken als originaliteit, duurzaamheid en innovatie.
Vanaf zeven uur 's avonds werden de stands van de deelnemers goed bezocht. De keuze van de organisatie om het geheel in Arabische sferen te brengen pakte goed uit. De catering met heerlijke Marokkaanse couscous werd bijzonder op prijs gesteld, evenals de prachtige theelounge. De bezoekers waardeerden ook de waterpijpen, die strategisch waren opgesteld tussen luie kussens, waar velen lekker relaxed met elkaar kletsten en van een fijne joint of pijp genoten.
Maar de spanning groeide. Wie zou er met de hoofdprijs vandoor gaan? Na een sfeervolle buikdansact begon de uitreiking rond een uur of tien. Onder toeziend oog van een volle zaal betraden de winnaars uit de verschillende landen juichend het podium, waar ze van Soft Secrets uitgever Jeroen Bots hun prijs kregen. Een speciale publieksprijs ging naar Mazar LED Systems, met hun Spectrabox LED Grow Light. Maar het hoogtepunt van de feestelijke uitreiking was natuurlijk de verkiezing van het Beste Europese Product. De hoofdprijs van deze tweede editie van de European Product Awards ging naar… Ozotres met Generadores de Ozono.
Organisator Discover Publisher BV, uitgever van Highlife en Soft Secrets, toonde zich na afloop tevreden over het verloop van deze tweede European Product Awards. Jeroen Bots: “De cannabisindustrie is heel erg veelzijdig. Het is mooi dat de inzet van heel veel ondernemers, en hun commitment voor innovatie en kwaliteit, zo groot is. We bieden hun graag een platform aan om hun producten bij een competitie als deze aan het publiek te tonen. Wij geloven in de European Product Awards, en gelukkig vele anderen met ons. Volgend jaar komt er dus onherroepelijk een derde editie!”
Divers aanbod van hoge kwaliteit
EUROPESE WINNAAR
OZOTRES – GENERADORES DE OZONO
PUBLIEKSPRIJS
MAZAR LED SYSTEMS – SPECTRABOX LED GROW LIGHT
LANDENWINNAARS
ITALIE
BIOMAGNO – PANDORA'S POT
FRANKRIJK
GUDOMELEDGROW – LED EVO V3
UNITED KINGDOM
DOWN TO EARTH KENT LTD – MINIMAX 150 W
NEDERLAND
TGC TRADING – GREENGO KING SIZE SLIM
DUITSLAND/OOSTENRIJK/ZWITSERLAND
HULABALOOZA – HULASOLUTION
SPANJE
OZOTRES – GENERADORES DE OZONO
TSJECHIE
MAZAR LED SYSTEMS – SPECTRABOX LED GROW LIGHT

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht