Pollinatorexperiment

Provincie Groningen gaat industriële hennep ondersteunen

Er is iets interessants gekomen uit een experiment dat ik laatst heb gedaan. Ik stopte vers gepollineerd hasjpoeder in zo’n vacuümzak om eten in te bewaren. Vervolgens dompelde ik de zak 2,5 uur onder in water van 25-31°C. De zak blies zich op als een ballon, en er verschenen rode condensdruppels op het plastic. Daarna legde ik de zak twee uur in de diepvriezer. De ballonvorm verdween en de zak zag er weer uit zoals in het begin. Ik haalde de klont eruit en liet die tot kamertemperatuur afkoelen. De kleur was van het oorspronkelijke goudachtig veranderd in rood met wat chocoladebruin. Ik liet een deel ervan een tijdje liggen. Na 4 weken rook het naar chocolade en vanille. De high was dramatisch intenser, maar minder verwarrend.
 

Wat is er op chemisch niveau gebeurd?

Bedankt voor je brief. Ik ben van plan je experiment binnenkort te herhalen en het resultaat te laten testen op veranderingen in de cannabinoïden.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht