Nieuwe kweekruimte

Recreatieve wiet te koop in de apotheek - Alleen in Uruguay

Ik ben bezig mijn nieuwe kweekhok in te richten, een schuur van 240 cm bij 300 cm. Er is al gesproeid tegen insecten, en de wanden zijn bekleed met plastic wit-zwart-wit folie.

Ik ben bezig mijn nieuwe kweekhok in te richten, een schuur van 240 cm bij 300 cm. Er is al gesproeid tegen insecten, en de wanden zijn bekleed met plastic wit-zwart-wit folie. Er is fatsoenlijke ventilatie en een goed bewateringssysteem. Wat is de beste verlichting voor een hok van deze afmetingen? Ik ga de ruimte niet opsplitsen en ben van plan maar een paar planten neer te zetten. Heb je nog meer tips voor een goede kweekruimte?
Mr. Nice Guy
Je kunt een kweekruimte van 2 x 2 meter makkelijk verlichten met vier 600 watt hogedruk natriumlampen, één lamp per 120 x 120 cm. Omdat jij echter maar ‘een paar planten’ wilt neerzetten heb je genoeg aan enkele 400 watt lamp om je planten te laten opgroeien tot je ze kunt oogsten. Gebruik twee 400 of 600 watt lampen als je grote planten wilt kweken. Zet de planten 15-30 cm van de reflecterende wanden en gebruik de hoek van de ruimte, zodat er twee reflecterende wanden zijn. Eventueel kun je verplaatsbare reflecterende wanden maken om rondom de planten te zetten. Gebruik daarvoor stukken multiplex en schilder die wit of bedek ze met wit-zwart-wit plastic. Stel de twee platen zo op dat ze het ook licht naar de planten reflecteren.
Nieuwe kweekruimte

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht