Kloongeneraties

Kinderen leren over cannabis in moestuin

Hoe vaak kan je een kloon van een kloon klonen voordat de genetica verandert?

Ik heb gehoord dat mensen meer dan twintig maal klonen van klonen hebben gemaakt zonder verschil in de planten en het gewicht van de toppen. Maar iemand anders vertelde me dat elke keer als je een kloon van een kloon maakt je aan gewicht en potentie verliest.
Wat zijn de feiten?
Friend Dan
Bedrocan, het bedrijf dat marihuana voor Nederlandse apothekers produceert, gebruikt voor z'n klonenvoorraad stekken van planten die voor de bloei bestemd zijn. Ze testen hun cannabis regelmatig op cannabinoïden en houden de opbrengsten nauwkeurig bij. De resultaten zijn al jaren stabiel.
Er is niets op tegen om generaties lang klonen te gebruiken omdat de genetica en de eigenschappen van de plant hetzelfde blijven.
Kloongeneraties

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht