HighLife Cup 2021 – Juryzakken

HighLife Cup 2021 - Update

Het was een heidens karwei en een hell of a job maar de laatste juryzakken zijn eindelijk samengesteld.. De zakken zijn nu uitgedeeld aan de jury van 15 connaisseurs.. nu begint het echte werk, het jureren!

HighLife Cup 2021
HighLife Cup 2021
HighLife Cup 2021

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht