Kilo’s wietvondst bij het huis ouders Yuri van Gelder

Wietbol

Gemeente Waalwijk – heeft woensdag middag voor 2,4 kilo gedroogde hennep gevonden in het ouderlijk huis van de topturner Yuri van Gelder.

De politie geeft geen namen van verdachten, maar bevestigde dat de hennepvondst in Waalwijk op het adres in de Ds. Louwe Kooymanslaan was. De hennep(marijuana) is gevonden door het afwijkend stroomverbruik in de straat. Nadat de politie de gedroogde hennep had gevonden in het pand van de ouders van Yuri van Gelder werd er ook een Hennepkwekerij gevonden. Echter, was deze kwekerij niet meer actief.

De gemeente Waalwijk pakt de drugs kwestie hardhandig aan en heeft het drugsbeleid de laatste jaren al diverse keren aangescherpt. Ongeacht wat voor soort drugs, de bewoners lopen het risico dat hen huis gesloten wordt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht