God of War: Beheers je woede

God of War: Beheers je woede

In de remake van God of War wacht een wrede en onbekende wereld op je. In dit klassieke verhaal kruip je in de huid van Kratos, de God van de Oorlog. Maar hij is veranderd. Dit is niet de Kratos die je kende.

Als Kratos ga je met hem mee op een lange en gevaarlijke om een betere man te worden voor zijn zoon. Dus: beheers je woede en kijk uit voor het monster van binnen. Want in een samenleving met veel monsters, draken en goden is verantwoordelijkheid niet altijd even makkelijk. Immers, je leven is gevuld met bloed en chaos. Leer daarvan en voorkom fouten uit het verleden. Want in deze nieuwe God of War zijn de belangrijkste elementen van de serie op spectaculaire wijze opnieuw vormgegeven; keiharde gevechtsactie, adembenemende graphics en een meeslepende verhaallijn.

God of War: Beheers je woede

God of War: Beheers je woede

Magische bijl

Kratos is de mentor en beschermer van een zoon die zijn respect probeert te verdienen. Wanneer hij de duistere zijde van zijn nageslacht onderzoekt, krijgt hij onverwacht de kans om zijn ongetemde woede te beteugelen en de tekortkomingen en verschrikkingen uit zijn verleden te compenseren. De game speelt zich af in een ongerepte natuur van Noordse wouden en bergen. Je belandt in een nieuwe en gevaarlijke omgeving met een uitgebreid scala aan wezens, monsters en goden. Maar de krachtige magische bijl van Kratos is een wreed wapen, dat je trouwens ook kunt gebruiken om de omgeving te verkennen. Wees altijd op je hoede. De ontwikkelaar heeft inmiddels bekend gemaakt dat er in totaal vijf vervolgen moeten komen. Op de vraag of dat net als deze nieuwe versie weer vijf jaar gaat duren, antwoordde hij ontkennend. We gaan het zien…

Door: redactie Highlife

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht