Miss Cannabis 2017

miss-cannabis-2017
Bericht laatst bijgewerkt op

Je hebt Miss World, Miss Universe, Miss Nederland. Wat ontbreekt er nog? Juist! Miss Cannabis! En dus gingen wij op Cannabis Bevrijdingsdag op zoek naar dé perfecte Miss. Een Miss die kan draaien, rollen en smoken!

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.