Quarry – Grimmig en broeierig

Quarry - Grimmig en broeierig

De spannende, grimmige serie Quarry is gebaseerd op de boeken van Max Allan Collins en geregisseerd door Emmy-award winnaar Greg Yaitanes. Quarry vertelt het verhaal over Mac Conway (Logan Marshall-Green) oftewel Quarry, een getraumatiseerde Vietnamveteraan die na een tour of duty terugkeert naar zijn vrouw in Memphis.

Quarry - Grimmig en broeierig

Net als vele andere getraumatiseerde veteranen vindt hij zijn weg maar moeilijk terug in de samenleving. Het Amerikaanse volk is uiterst verdeeld over de impopulaire oorlog in Vietnam. In plaats van een heldenontvangst worden de voormalige soldaten met wantrouwen en soms zelfs vijandigheid begroet. Ook het contact met zijn vrouw Joni (Jodi Balfour) verloopt moeizaam.

Crimineel

De oorlog laat hem niet los en gemeden door zijn dierbaren en uitgespuugd door de maatschappij raakt Mac steeds meer in isolement. Het gaat echt mis wanneer hij in contact komt met The Broker (Peter Mullan), een crimineel met duistere zaakjes overal langs de Mississippi rivier. Mac wordt gedwongen een klus van hem aan te nemen en krijgt de codenaam Quarry. Al snel raakt hij meer en meer verstrikt in het criminele net van The Broker. Quarry, een must-see voor liefhebbers van rauwe, neo-noire misdaadthrillers, krijgt op website IMDB terecht een uitstekend rapportcijfer van 8.3. Prima kijkvoer.

Quarry - Grimmig en broeierig

Door: redactie Highlife

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht