Battlefield 1

Battlefield 1 is inmiddels alweer een weekje verkrijgbaar voor iedereen en de eerste patch is inmiddels al verspreid. Genoeg redenen dus voor Digital Foundry om ook deze game weer onder de loep te nemen en te kijken hoe de game er op technisch vlak voorstaat.
Uit deze test blijkt dat de PS4-versie op een hogere resolutie runt dan de Xbox One. Op de PS4 ligt de resolutie tussen de 1000p-900p, de Xbox One daarentegen schommelt rond de 900p-720p. In enkele scenario’s weet de Xbox One wel de grafische kwaliteit van de PS4 te benaderen, maar over het algemeen ziet de PS4-versie er beter uit. Hier zit alleen wel een kanttekening aan.
Op de Xbox One runt de game namelijk soepeler dan op de PS4. De game heeft minder last van framedrops op de Xbox One en dat geldt voor zowel single- als multiplayer. De Xbox One runt de game op een stabiele 60 frames per seconde, waar dit bij de PS4 niet lukt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht