HIGH WEIRDNESS | Pokemon Go na de dood

De Japanse grafsteenfabrikant Yoshiyuki Katori bedacht een variant op Pokemon Go die een bezoek aan het kerkhof net even wat spannender maakt. Zijn Spot Message app is bedoeld om voor je dood foto’s of video’s op te nemen die later op de mobiel van nabestaanden worden gemixt met landschapsbeelden, zoals het graf waar je dan van je welverdiende eeuwige rust ligt te genieten. Katori kwam op het idee  na het plotse overlijden van zijn favoriete oom. “Ik bezocht regelmatig zijn graf om hem in mijn hoofd goede raad te vragen voor problemen die ik had en stelde me voor hoeveel troost het zou geven als hij bij zijn graf tegen me zou kunnen praten.”

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht