Online Enquete

Wij zouden graag willen weten waarom je kweekt en de manier waarop. 

Wij zouden graag willen weten waarom je kweekt en de manier waarop. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je deze enquête invult, dit zal slechts een paar minuten van je tijd kosten. De enquête is volledig anoniem en uitsluitend voor intern gebruik. Vul deze enquête volledig in en maak kans op één van de 10 hoofdprijzen die bestaan uit plantenvoeding t.w.v. 295 euro of een van de vele andere prijzenpakketten.

https://nl.surveymonkey.com/r/CI_NL

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht