Plagron Sugar Royal

ADDITIVE / ENHANCER

Verbetert de smaak en verkort de cyclus

Plagron Sugar Royal gebruik je bij het kweken van planten voor het versterken van de natuurlijke geur en smaak van het gewenste eindproduct. Sugar Royal is een toevoeging op de basisvoeding, waardoor de natuurlijke processen van de plant in de bloeiperiode extra ondersteund en uitgedaagd worden.

Sugar Royal is een krachtige stimulator op basis van aminozuren. Sugar Royal activeert de droogte stress respons van de plant. Wanneer de kans op overleven gering is, gaan planten zich richten op voortplanting. Bloemen, zaden en vruchten worden in versneld tempo aangemaakt. Het totale rijpingsproces wordt versneld. De plant begint hars te produceren om zich te beschermen tegen uitdroging. Wanneer planten de mogelijkheid hebben om zich in optimale omstandigheden te ontwikkelen, zou met het gebruik van Sugar Royal de totale tijd van zaadje tot oogst met een week kunnen worden verminderd.

Voordelen van Sugar Royal

 

  • Voor de beste geur en smaak.
  • Verkort de cyclus.
  • Te gebruiken als wortel- en bladmeststof.

 

* Voor de beste resultaten, combineer Sugar Royal met Green Sensation.

Heb je nog vragen? servicedesk@plagron.com

Meer informatie over Plagron Sugar Royal en andere producten vind je op www.plagron.com

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht